Velkommen til EBTek AS

Etablert i 2020 av et team på tre bilentusiaster, Det hele startet med en felles lidenskap for bærekraftig teknologi og bilindustrien. Vi, en trio av bilinteresserte, så et økende behov for kvalitetsleder, som nødvendigvis ikke var så lett å få tak i, i elbilmarkedet. Fra dette behovet ble EBTek AS født. Vår misjon var klar – å tilby pålitelige og innovative løsninger for elbileiere som ønsker det beste for sine kjøretøy, samt å fremme retten til å reparere dem selv.

Hos EBTek AS spesialiserer vi oss på å utvikle og levere høykvalitetsdeler som møter strenge industrikrav. Vi er stolte av å produsere flere av våre nøkkeldeler selv, noe som gir oss full kontroll over kvalitet og innovasjon. Vår evne til å tilby unike produkter som forbedrer ytelsen til elbiler og bidrar til en mer bærekraftig fremtid skiller oss fra konkurrentene. Vår inngående kjennskap til elbilteknologi og markedsbehov setter oss i stand til å tilby deler som er både innovative og pålitelige.

Vi er lidenskapelig opptatt av "Right to Repair"-bevegelsen. Vi tror på at alle skal ha friheten til å reparere sine egne kjøretøy. Det er viktig for oss å motvirke trenden der produsenter låser kunder til sine servicenettverk. Ved å tilby kvalitetsdeler og nødvendig veiledning, styrker vi bilentusiasters evne til å vedlikeholde og reparere sine elbiler på egen hånd.

EBTek AS
Prost Brants veg 9
7653 Verdal
Org: 924782110
Tel: +47 47367123
Epost: post@elbiltek.no
© Copyright 2024 EBTek AS - All rights reserved.